Malmö Wing Tsun Skola flyttar


student_success

Det är dags för förändring. Under fem år har vi kämpat med för små lokaler på Celsiusgatan 29. När nu kontraktet löper ut den siste augusti kommer vi inte att förnya detta. Det är blandade känslor. Vi flyttade in 2003. Mycket har hänt under denna tid. Det är helt andra förutsättningar nu än då. Så det är dags.

I och med detta kommer vi att bygga om hela strukturen för verksamheten. Malmö Wing Tsun Skola har växt stadigt under många år. Det krävs helt andra resurser att driva föreningen nu än förr. Vi bygger nu något nytt.

Från och med siste augusti står vi utan egen lokal. Vi har varit i kontakt med Fritid Malmö och har inför hösten mängder med träningstider i kommunens gymnastikhallar. Till dags datum är detta på: Mellanhedsskolan, Lorenborgsskolan, Sundsbroskolan, Johannesskolan, Glasbruksskolan, Fridhemsskolan. Vi har även Österportskolan och Rörsjöskolan under uppsikt. Det kommer att bli ett pusslande att få till träningsschemat för alla våra grupper. När vi nu har möjlighet att tills vidare vara i dessa träningshallar kan gruppen, för utveckling av föreningen, i lugn och ro sätta strategin för vart vår nya skola ska ligga. Som det ser ut nu är det en öppen bok och det gör allt extra spännande.

MÖTE FÖR UTVECKLING AV NYA MALMÖ WING TSUN SKOLA (1)
Datum: 3 juli
Tid: 19.00-20.30
På agendan: Vad vill vi uppnå? Vem vill vad? Vem ska göra det?